lunes, 23 de mayo de 2011

Amorodos en xelatina rosada



Adoito tomar os amorodos en anacos, mesturados con zume de laranxa e azucre, que ademais de ser saudables é como máis me gustan. Pero admito que con nata están riquísimos, para tomalos ocasionalmente.

Esta receita fíxena para unha desas ocasións, na que quería que ademais a presentación fóra diferente.

Espero que vos guste!



Ingredientes
125g amorodos pequenos 
50g azucre
250ml viño rosado
125ml nata
3 láminas de xelatina
















Preparación
Hidratamos as láminas de xelatina en auga fría durante 5 minutos. Escorrémolas e poñémolas nun cazo a lume lento ata que se desfagan. Retiramos do lume e engadímos a metade do azucre e o viño rosado.

Lavamos e cortamos os amorodos e incorporámolos á mestura anterior. Vertemos en vasos ou copas e deixamos arrefriar na neveira ata que calle.

Antes de servir montamos a nata co resto do azucre e poñémola enriba da xelatina.



33 comentarios:

  1. Ains, con lo sencillo que es y lo bonito que te ha quedado!! Una idea fantástica. Como siempre un 10!!
    Un beso, guapa!

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  2. Que bo i resfrescant per aquests dies de calor!!!!un petonet

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  3. Tengo esta receta en el blog y es una maravilla.
    Me encanta el colorido.
    Besos

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  4. ¡Me gusta muchísimo!
    Por favor... qué color.

    Besos.

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  5. Riquísimo y divina la presentación.
    Besos

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  6. pues me encanta!!!! me gusta la presentación!!! a ver si lo hago pronto!!!! besitos guapa

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  7. Pois a min gustame asi lixeira, que che quedou con unha pinta boisimaaa e ademais e muy xinxelo de facer. Un bico

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  8. Maravillosa receta!, muy elegante y fresca!!..perfecta para el calor cariño!
    Mil besitos y feliz semana !!! :)

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  9. Una receta muy refrescante y deliciosa. Además el color es bien bonito.
    Besos

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  10. Que presentación tan bonita! é unha maneira sinxela e refrescante de tomar os amorodos con tona.

    Bicos

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  11. Que preciosa! El sábado me compré una revista de Thermomix y me fije en una gelatina parecida pero mucho más complicada, esta me encanta porque es sencilla y apetitosa!

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  12. La presentación es preciosa, un postre muy vistoso, sí señor.

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  13. QUe forma máis orixinal de tomar os amorodos con nata. Parabéns por esta receita tan boa.
    Biquiños

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  14. Que presentación más espectacular
    Besos

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  15. Pili, antes de entrar, me parecía una cerveza!! Magnífica presentación. Bicos

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  16. Qué bonitas quedan, me encanta eso de que se vean las fresas.

    Un beso, Patri

    http://thecookrocker.wordpress.com

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  17. Unha presentación espectacular. Adaptareino con agar-agar.
    Unha aperta

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  18. Boísima, quedouche espetacular!!!
    Bicos

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  19. Me encanta... Se ve muy buena, y bien refescante para los dias de calor : ) Las colores e presentacion se quedaran lindas : D

    Besitos

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  20. Que receta tan buena y bonita. la foto es preciosa!!. besos

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  21. Adorei esta receita, está maravilhos e saborosa com certeza. Um abraço, Marta.

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  22. Me encanta! perfecta presentacion, que pases buen dia.
    lola

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  23. ¡Exquisito!, esa es la palabra ideal. Me chiflan los postres en vasitos. Un besin

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  24. Deliciso postre.
    Estupenda presencia.
    Te felicito.

    Un saludo.

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  25. Oh!...Qué delicia de postre...me encanta...tiene una pinta genial!!
    Besoooooossssssss

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  26. ¡Qué buenísima pinta! Y preciosas fotos.

    Besos,

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  27. Espectaculaaaaaaaar wapa ademas de ser facilisimoooooo de hacer esta de vicio ,las cookies de xocolate divinas me llevo unas cuantas para la merienda de mi peque le pierden.
    Bicos mil y feli finde.

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  28. Que original y bello postre, me encanta !!! muchos besos

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  29. He publicado tu foto y un link hacia esta entrada en Mis Favoritas de esta semana, si quieres verlo está en: http://blocderecetas.blogspot.com/2011/05/mis-favoritas-semana-21-2011.html
    Espero que te guste!

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  30. me encantan este tipo de recetas, tan originales, lucen un montón ¡qué fotos!!

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  31. Deliciso y original postre!
    Magnífica presentación y fotos.

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  32. Moitas grazas polos vosos comentarios!
    Unha aperta

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