martes, 15 de marzo de 2011

Torta suiza























Ingredientes
100g fariña
150g azucre
100g froita confeitada
40g manteiga
3 claras de ovo
1 sobre de fermento
azucre glas

Preparación
Batemos as claras a punto de neve, vertendo o azucre lentamente.
Agregamos a fariña tamizada co fermento.
Troceamos a froita  e engadímoslla xunto á manteiga derretida.
Mesturamos ben e vertemos nun molde engraxado.
Introducimos no forno prequentado a 180º durante 20 minutos. 
Decoramos con azucre glas.

3 comentarios:

  1. Tes un blogue ben bonito, non sei como se me puido escapar. Ademáis encántame que estea en galego, así xa non son unha das poucas.
    Biquiños

    ResponderEliminar
  2. holaaaaaaaaaaaaa manteiga es mantequilla o manteca de cerdo? jo no encontraba un traductor jajaja. viva galiciaaa yo soy de cantabria y me quedo por tu blog pq me ha gustado :)

    ResponderEliminar
  3. Gracias por vuestros comentarios!
    Mar, es verdad que "manteiga" puede ser mantequilla o manteca, yo me refiero siempre a mantequilla, de lo contrario lo especificaré.
    Bicos

    ResponderEliminar