Teño por costume incorporar ao almorzo de cada mañá algún doce caseiro.
O biscoito é un dos que máis adoito facer, e como me gusta variar de sabor, este fíxeno de laranxa.
Queda moi suave, ideal para almorzar.
Espero que vos guste!
Ingredientes
200g fariña
150g azucre
100ml aceite
50ml zume de laranxa
reladura de laranxa
1 sobre de fermento
2 ovos
Preparación
Nun bol batemos os ovos có azucre.
Engadimos a fariña co fermento, o aceite, o zume de laranxa e a reladura.
Vertemos a preparación nun molde engraxado.
Poñémolo no forno prequentado a 180º ata que ao picar cun palillo salga seco.
Como lo casero no hay nada . A las pruebas me remito ;)
ResponderEliminarCasi , casi lo puedo hasta oler, una ricura Pili y las fotos que has hecho muy bonitas.
Besinos.
Encántanme estos biscoitos, pero sempre os fago de limón, que é o que abunda na casa. Tomo nota da túa proposta.
ResponderEliminarUnha aperta
A verdade é que é todo un privilexio poder almorzar un biscoito caseito e sobre todo con esa pinta. Quen mo deta para almorzar mañá.
ResponderEliminarBIquiños
Este bizcocho lo preparo de dos en dos cada 3 semanas y nos encanta a todos. _Lo guardo congelado por porciones. Buenisimos los bizcochos de citricos
ResponderEliminarQue rico, non hai coma un biscoito caseiro, o de laranxa e o de limón son os meus favoritos.
ResponderEliminarBicos
Te ha quedado estupendo. Se ve esponjoso y sabroso con la naranja!! qué rico!!
ResponderEliminarMuchos besos!! :)
Pili tan esponjoso y blandito y con ese sabor que tiene que tener se me hace la boca agua
ResponderEliminarBsos
Has hecho unas fotos preciosas! baci
ResponderEliminarqué bueno, se ve esponjosito y con un color precioso!
ResponderEliminarMadre mía, qué pinta!! Qué color más bonito tiene!!
ResponderEliminarBesos.
Ummmmmmmm delicioso ,me llevo un caxin para el postre antes de que no quede na de naaaa.
ResponderEliminarBicos mil wapa.
Pili ...yo tambien estoy en VIGO ...que casualidad ...es mi primera visita ..ya me apunto y te invito a compartir mis recetas y blog ...hay que ver que cantidad de recetas estupendas que tienes ...bssss MARIMI
ResponderEliminarQué rico.
ResponderEliminarYo he hecho uno igual este finde (se me olvidó sacar la foto y por eso no lo he publicado) pero le añadí trozos de chocolate y quedó estupendo.
Así que sé que el tuyo tiene que estar delicioso.
Besos
Te ha quedado estupendo! Tu bizcocho se ve esponjoso y suave en boca, un éxito!
ResponderEliminarBesitos
t ha quedado genial y las fotos lo dicen todo. Bss.
ResponderEliminarHola Pili gustanme moito os postres con laranxa moito mais que tomala como froita que me senta moi mal.por iso me encantou o teu biscoito.Biquños Esther
ResponderEliminarPreciosas fotografías d eun bizcocho ideal, tiene un aspecto irresistible! besos
ResponderEliminarQué rico tienen que estar este bizcocho. A mi también me gusta tener dulces caseros para desayunar, sobre todo los fines de semana.
ResponderEliminarPor cierto, las fotos son preciosas!
Agradézovos os comentarios!!
ResponderEliminarMoitos bicos