Estes pasteis teñen unha textura fina, xa que o azucre glas e as améndoas moídas substitúen en parte á fariña. Utilicei moldes individuais de 125 ml, pero tamén se poden utilizar bandexas para madalenas con esa capacidade.
Non modifiquei as cantidades dos ingredientes, e aínda que gustaron, probarei a reducir a manteiga a próxima vez que os faga.
Déixovos coa receita orixinal.
Ingredientes
75g fariña
240g azucre glas
185g manteiga
125g améndoas moídas
6 claras de ovo
framboesas
Preparación
Batemos lixeiramente as claras cun garfo, o xusto para que estean mesturadas.
Engadimos a manteiga fundida, as améndoas, o azucre e a fariña.
Removemos ata que este todo ben mesturado.
Repartimos a mestura nos moldes, engadindo varias framboesas en cada un.
Có forno prequentado, a media altura, 200º durante 25 minutos aproximadamente.
Deixalos repousar 5 minutos antes de desmoldar sobre unha reixa.
Ou tamen
Pódense usar abelás moídas en vez de améndoas.
Cousa rica.
ResponderEliminarBiquiños
hola guapa! te han quedado fantásticos! no suelo cocinar con almendra, y no se por qué. Me apunto tu receta!!!! besitos
ResponderEliminarPor poco se me escapa tu blog!!, ando medio despistada porque me he propuesto tomar vacaciones blogueriles...menos mal!!, tienes un blog precioso y te voy a seguir con mucho gusto..tanto como el que tendria saboreando tus deliciosos y preciosos pasteles!!!
ResponderEliminarMil besitos..hasta la semna proxima..ahora seguire vagueando!! :)
Te ha quedado delicioso!! Me encantan los bizcochos con frambuesas, tienen un sabor único.
ResponderEliminarBravo!!
Un beso!
Qué maravilla y qué bonitas fotos!!
ResponderEliminarMe ha encantado todo de principio a fin.
Qué ricos! Yo hice unos similares y me gustaron mucho. La almendra les da una textura y sabor muy especial y el contraste con la frambuesa, es delciioso!
ResponderEliminarAdemás con esa forma que le has dado, se ven deliciosos!!
Muchos besos!!
Ummmmmmmmmmm me encanta como te han quedado ,con almendras o avellanas me las comeria todas seguro estan deliciosas.
ResponderEliminarUna receta y presentacion de 10 points.
Bicos mil wapa.
Encántanme todos os doces con framboesas. Teñen que estar deliciosos.
ResponderEliminarUnha aperta
Que delicia! tiene un aspecto espectacular!
ResponderEliminarSaludos Da & Mer
Acabo de descubrir tu blog y aqui me quedo.
ResponderEliminarEsto tiene que estar riquisimo, menudas fotos, dan ganas de darles un pequeño bocado.
Saludosssss
se ve delicioso y con una textura increíble!
ResponderEliminarMe encanta la frambuesa, me encantan los bollitos, así que estos tengo que probarlos porque sólo con las claras serán más ligeros ¿no?
ResponderEliminarbesos
Hola acabo ver tu blog y me encanta me quedo a seguirte. Tengo que probar esta receta, me encantan los ingredientes. Te quedaron geniales, una presentación de revista.
ResponderEliminarTe invito a mi cocina http://begonia-dulcespensamientos.blogspot.com/
Un besito
Bego
A pesar de non falar ben, pero podo entender perfectamente galegas para que eu sexa e segui-lo porque eu amo, eu tamén invitados a visitar o meu blog que ten de todo un pouco sobre todo de cociña.
ResponderEliminartremendita-tremendita.blogspot.com
Hola!!!
ResponderEliminarPero que blog tan chulo tienes y que rectas tan maravillosas! aquí me quedo, gracias por venir a mi blog.
Esta receta es buenísima.
Besosssss
Pili, me acabo de anotar!!!!...me encanta tu blog, gracias por compartir...
ResponderEliminarSe me olvidaba...muy rico este postre!!!! besitos
ResponderEliminarme encantan estos pasteles, que bien hechos están!!!.. besitos.
ResponderEliminarMe tomaría uno ahora mismo, con un té de frutos rojos... Los has hecho perfectamente!
ResponderEliminarBesos
Que bonitos che quedaron asi individuais.
ResponderEliminarAs framboesas gostanme moitisimo pero aqui onde vivo son moi complicadas de atopar nas tendas.tendre que aproveitar cando baixe a Oviedo para traelas e facer estos pasteliños.Bicos Esther
Gracias por unirte a mi blog, me has descubierto el tuyo y me encanta! Volveré a visitarte...
ResponderEliminarHola Pili!! moitas gracias por visitar o meu blog. Xa me fixen seguidora. Unha receita estupenda!! e tes un blog muy bonito.Moita sorte xa que vexo que empezaches fai pouquiño.
ResponderEliminarBiquiños
Que delicia de pastelitos de frambuesa, me encantan, son irresistibles ;) besos guapa
ResponderEliminarHola Pili!! Me alegra un montón que hayas pasado por mi cocina, pues así he tenido la oportunidad de comprobar los dulces tan deliciosos que haces. Yo también, con tu permiso me quedo en tu casa. Bicos.
ResponderEliminarAgradézovos os vosos comentarios que sempre recibo con moita ilusión!!
ResponderEliminarMoitos bicos
Qué pastelitos más ricos.
ResponderEliminarTe han quedado geniales.
Besos
I've just discovered your blog and I just loooove it ! Are you a pastry cook ? Cause I wanna become one and live in Spain...
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