lunes, 18 de abril de 2011

Pasteis de framboesas


Estes pasteis teñen unha textura fina, xa que o azucre glas e as améndoas moídas substitúen en parte á fariña. Utilicei moldes individuais de 125 ml, pero tamén se poden utilizar bandexas para madalenas con esa capacidade. 

Non modifiquei as cantidades dos ingredientes, e aínda que gustaron, probarei a reducir a manteiga a próxima vez que os faga.

Déixovos coa receita orixinal.

Ingredientes
75g fariña
240g azucre glas
185g manteiga
125g améndoas moídas
6 claras de ovo
framboesas

Preparación
Batemos lixeiramente as claras cun garfo, o xusto para que estean mesturadas.
Engadimos a manteiga fundida, as améndoas, o azucre e a fariña. 
Removemos ata que este todo ben mesturado.
Repartimos a mestura nos moldes, engadindo varias framboesas en cada un.
Có forno prequentado, a media altura, 200º durante 25 minutos aproximadamente.
Deixalos repousar 5 minutos antes de desmoldar sobre unha reixa.

Ou tamen
Pódense usar abelás moídas en vez de améndoas.


27 comentarios:

  1. hola guapa! te han quedado fantásticos! no suelo cocinar con almendra, y no se por qué. Me apunto tu receta!!!! besitos

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  2. Por poco se me escapa tu blog!!, ando medio despistada porque me he propuesto tomar vacaciones blogueriles...menos mal!!, tienes un blog precioso y te voy a seguir con mucho gusto..tanto como el que tendria saboreando tus deliciosos y preciosos pasteles!!!
    Mil besitos..hasta la semna proxima..ahora seguire vagueando!! :)

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  3. Te ha quedado delicioso!! Me encantan los bizcochos con frambuesas, tienen un sabor único.
    Bravo!!
    Un beso!

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  4. Qué maravilla y qué bonitas fotos!!
    Me ha encantado todo de principio a fin.

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  5. Qué ricos! Yo hice unos similares y me gustaron mucho. La almendra les da una textura y sabor muy especial y el contraste con la frambuesa, es delciioso!

    Además con esa forma que le has dado, se ven deliciosos!!

    Muchos besos!!

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  6. Ummmmmmmmmmm me encanta como te han quedado ,con almendras o avellanas me las comeria todas seguro estan deliciosas.
    Una receta y presentacion de 10 points.
    Bicos mil wapa.

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  7. Encántanme todos os doces con framboesas. Teñen que estar deliciosos.
    Unha aperta

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  8. Que delicia! tiene un aspecto espectacular!
    Saludos Da & Mer

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  9. Acabo de descubrir tu blog y aqui me quedo.

    Esto tiene que estar riquisimo, menudas fotos, dan ganas de darles un pequeño bocado.

    Saludosssss

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  10. se ve delicioso y con una textura increíble!

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  11. Me encanta la frambuesa, me encantan los bollitos, así que estos tengo que probarlos porque sólo con las claras serán más ligeros ¿no?

    besos

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  12. Hola acabo ver tu blog y me encanta me quedo a seguirte. Tengo que probar esta receta, me encantan los ingredientes. Te quedaron geniales, una presentación de revista.
    Te invito a mi cocina http://begonia-dulcespensamientos.blogspot.com/
    Un besito
    Bego

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  13. A pesar de non falar ben, pero podo entender perfectamente galegas para que eu sexa e segui-lo porque eu amo, eu tamén invitados a visitar o meu blog que ten de todo un pouco sobre todo de cociña.

    tremendita-tremendita.blogspot.com

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  14. Hola!!!
    Pero que blog tan chulo tienes y que rectas tan maravillosas! aquí me quedo, gracias por venir a mi blog.
    Esta receta es buenísima.
    Besosssss

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  15. Pili, me acabo de anotar!!!!...me encanta tu blog, gracias por compartir...

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  16. Se me olvidaba...muy rico este postre!!!! besitos

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  17. me encantan estos pasteles, que bien hechos están!!!.. besitos.

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  18. Me tomaría uno ahora mismo, con un té de frutos rojos... Los has hecho perfectamente!

    Besos

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  19. Que bonitos che quedaron asi individuais.
    As framboesas gostanme moitisimo pero aqui onde vivo son moi complicadas de atopar nas tendas.tendre que aproveitar cando baixe a Oviedo para traelas e facer estos pasteliños.Bicos Esther

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  20. Gracias por unirte a mi blog, me has descubierto el tuyo y me encanta! Volveré a visitarte...

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  21. Hola Pili!! moitas gracias por visitar o meu blog. Xa me fixen seguidora. Unha receita estupenda!! e tes un blog muy bonito.Moita sorte xa que vexo que empezaches fai pouquiño.
    Biquiños

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  22. Que delicia de pastelitos de frambuesa, me encantan, son irresistibles ;) besos guapa

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  23. Hola Pili!! Me alegra un montón que hayas pasado por mi cocina, pues así he tenido la oportunidad de comprobar los dulces tan deliciosos que haces. Yo también, con tu permiso me quedo en tu casa. Bicos.

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  24. Agradézovos os vosos comentarios que sempre recibo con moita ilusión!!
    Moitos bicos

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  25. Qué pastelitos más ricos.
    Te han quedado geniales.
    Besos

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  26. I've just discovered your blog and I just loooove it ! Are you a pastry cook ? Cause I wanna become one and live in Spain...

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